RÓLUNK

A WINDLING küldetése

Célunk, hogy a digitális eszközök labirintusából az értékesítés irányába tereljük a márkádat, mert pontosan tudjuk, hogy egy üzlet mozgatórugója a sales, így ennek szellemében építjük fel a marketing rendszered.

A Windling egy módszertan, amit több mint 10 éves marketinges, ügynökségi, freelancer és sales vezetői tapasztalatból gyúrtunk össze. Az értékesítői szakmából csöppentünk az online marketing világába. 

Tisztán látjuk, hogy az általunk kitűzött cél csak akkor működhet, ha tényleg értéket szeretnél teremteni, célja és víziója van a vállalkozásodnak és nem csak “eladni szeretnél valamit” – utóbbi esetben nem minket keresel.

Mind a hétköznapi, mind a szakmai életünkben a minőséget részesítjük előnyben a mennyiséggel szemben, nem hoznak lázba minket a tömeg cuccok és a kevesebb néha több elvét valljuk. A közös munka során először mindig elmélyedünk az adott témában, így szakértővé válhatunk a Te területeden is. 

Nem csak online támogatjuk a brandedet – ha kell, a kezdetektől fogjuk a kezedet és végigkísérünk az úton, ami a digitális stratégiád lépésein keresztül az értékesítéshez vezet. Minden esetben szoros munkára törekszünk Veled, érteni akarjuk, mit képviselsz és a kommunikációt ennek szellemében építjük fel. 

Kik vagyunk?

Zsuzsi

CEO, közösségi média & direct sales szakértő

A Windling története valamikor 2013 körül kezdődött, akkoriban kisebb és nagyobb cégeknek  social médiáztam freelancerként, ma már a csapat megálmodó-alapítójaként igyekszem állni a sarat és teszem mindezt már 2 gyermekes anyukaként.

Nem csak a magánéletben, de a Windlingnél is törekszünk arra, hogy a mindennapokat és az életet úgy éljük, hogy abban mindig jól érezzük magunkat. Alapszabály, hogy a problémákat és a nehézségeket mindig pozitív szemlélettel kezeljük és oldjuk meg.

Édesapám egyszer azt mondta: “Kislányom, az élet nagyon rövid, így ne legyen olyan 5 perc, amikor esetleg nem érzed jól magad!”

Igyekszem eleget tenni ennek a figyelmeztetésnek. 🙂

Tamás

Managing partner, szakmai vezető & stratégiai tanácsadó

Egy borongós szeptemberi délutánon szabadúszó projektjeinkről diskuráltunk Zsuzsival, majd egyszer csak felmerült a jogos kérdés: miért is nem építjük ezeket tovább együtt? 

Hamar kiderült, elképzelésünk és víziónk mind a marketinget, mind a távlati céljainkat illetően nagyon hasonló, így innentől fogva nem volt kérdés a közös munka.

Részemről elsősorban a növekedés küszöbén álló B2B vállalatokat támogatok hatékony digitális marketing stratégiák tervezésével és kivitelezésével.

Ha elveszettnek érzed magad a tartalommarketing, a közösségi média, az automatizálás és az értékesítés útvesztőjében, valószínűleg megtaláljuk a helyes utat egy dupla eszpresszó társaságában. :

A teljes csapat

Liza

Junior account manager,
e-mail marketing specialista
Anna

Junior account manager,
social PPC specialista
Kitti

Kreatív vezető,
senior copywriter


Hosszú évek közös munkájában edződött, stabil partner hálózatunk a garancia arra, hogy bármilyen üzleti problémádra azonnal profi szakember segítségét kapod tőlünk!

István
Keresőmarketing szakértő
Olivér
Márkaépítés és webdesign guru
Tibor
Public Relations szakértő,
kommunikációs tanácsadó
Melinda
Grafikus, webdesigner
Niki
Senior copywriter,
kommunikációs tanácsadó
Gergő
Public Relations szakértő,
kommunikációs tanácsadó
Szeretnék konzultációt kérni, hogy megbeszéljük,
miként lesz sikeres a digitális marketingem!
Windling_logo_vertical

Kapcsolat

© 2018 Windling Consulting. Minden jog fenntartva.