B.Ú.É.K.

Sima B.Ú.É.K. helyett végiggondoltuk és megpróbáltuk megkeresni 2020 napos oldalát.

Mindenki leírta azt a szót, amit szívesen átmentene az idei évből 2021-re!

Anna

2020 a fejlődés éve volt. Elkezdtem az önálló életemet, a munka terén bővült a feladatköröm és nagyobb felelősséget kaptam. Rengeteget tanulhattam és bővíthettem az ismereteimet, én ezt szeretném továbbvinni 2021-re!

Anna - Junior account manager
Kitti - Kreatív vezető, senior copywriter

Kitti

Az egész évet utáltam, nem is számolom a koromhoz, mert alig használtam. Viszont volt időm képezni magam, például mindig utáltam várni a grafikusokra egy-egy apróbb javítás miatt, most már nem kell, mert neki kezdtem megtanulni és kiderült, hogy fun!

Liza

2020 nekem az alkalmazkodás éve volt. Alkalmazkodás a kialakult szokatlan helyzethez, alkalmazkodás egy új munkahelyhez, és alkalmazkodás az emberekhez. Ebben az évben szerintem különösen nagy szükség volt rá, és bár nagyon remélem, hogy jövőre jobb lesz minden, ezt viszem magammal.

Liza - Junior account manager
Tamás - Managing partner, szakmai vezető & stratégiai tanácsadó

Tamás

A 4 fal közt töltött időnek köszönhetően jelentősen több időm jutott önfejlesztésre és olyan, eddig szőnyeg alá söpört problémák feloldására, amelyekre egy normál év során biztosan nem kerítettem volna sort. Bízom benne, hogy sokan vannak még így ezzel, így a 2021-es évnek kollektíven, jobb emberként futunk majd neki. Amúgy ettől kicsit olyan ‘Szomszédok’ flessem van.

Zsuzsi

2020 a gyarapodás éve volt! Plusz egy gyerek, plusz két kolléga! Ezért szerettem! Viszem tovább 2021-re, kivéve a plusz gyereket!

Zsuzsi - CEO, közösségi média & direct sales szakértő

Neked mi volt a jeled?

A szimbólumok meghatározó részei életünknek, pláne, ha olyan mértékű önazonosságról van szó, mint egy ovis jelnél! A jelképek egyetemesek, ezekkel találkozhatunk álomszimbólumokban, firkákban, gyerekrajzokban, de

Tovább olvasom »

Az Engagement rate

Az Engagement rate az Instagramon jól mutatja, mennyire elkötelezett a célközönségünk a tartalmaink iránt. De mi az a szám? Mennyinél is állunk jól? Hogyan számoljuk

Tovább olvasom »
Szuper, szeretnék konzultációt kérni, hogy megbeszéljük,
miként lesz sikeres a digitális marketingem!
WINDLING – Online marketing stratégia | Márkaépítés | Értékesítés | Eredményes közösségi média stratégiák

Kapcsolat

© 2018 Windling Consulting. Minden jog fenntartva.