A Windling kedvenc karácsonyi reklámjai!

A karácsonyi reklám külön műfaj.

Miközben sokszor elhangzik, hogy az outbound marketing ideje lejárt, hiba lenne leírni a TV-reklámokat, hiszen a  vásárlóképes lakosság számottevő része még mindig a TV előtt köt ki esténként.

A TV-s reklámok persze  költségesek, de emellett irtó hatékonyak is megnevettetnek, meghatnak, vágyakat ébresztenek, és ami a legjobb, hogy mindezt akár egyszerre.

És épp ilyenek az igazán emlékezetes karácsonyi kampányok!

Nálunk mindenki összeszedte a személyes kedvenceit, neked csak annyi a dolgod, hogy dőlj hátra, nevess, sírj, olvadozz és hangolódj!

Anna

Az IKEA kampányai általában nagyot mennek, kreatívak, figyelemfelkeltők, és nem mellesleg humorosak. A 2018-as olasz karácsonyi kampányuk pedig egyszerűen zseniális! Egy alapvetően kellemetlen szituációt változtatnak végtelenül szerethetővé és abszolút karácsonyi hangulatúvá, mert az IKEÁBAN még liftbe ragadni is „festive”. Persze, ha tehetitek, inkább töltsétek otthon az ünnepeket! 🙂

Kitti

A PornHub PR-ja alapból is etalon: minden kampányuk 10/10 és a karácsonyi kampányuk is minden évben toplistás. A PH marketingesei igazi punkok: vicces, provokatív és közben irtóra emberi amit nyomnak.

Liza

Alapvetően imádom a Milka reklámokat a lila bocival, de a 2019-es karácsonyi kampányuk lett nálam az abszolút befutó. Igaz, hogy szinte minden karácsonyi reklámnak az a célja, hogy elérzékenyülj miközben nézed, szerintem ennek valahogy mégis különlegesebb a hangulata, illetve a tartalma is. Lehet, hogy kicsit elfogult vagyok, mivel én is kórustag voltam kisgyerekként és a karácsony nálam mindig kórusfellépéssel járt együtt. 🙂

Tamás

A Mr. Kipling kreatív csapata gondolt egy nagyot, és hagyományos cuki családi hirdetések helyett valami igazán formabontóval rukkoltak elő 2004-ben. Ez annyira “jól sikerült”, hogy néhány lejátszást követően azonnal vissza kellett vonni a reklámot, mert többek között istenkáromlással is megvádolták őket, valamint a mai napig senki számára sem világos, hogy tulajdonképpen miként kapcsolódik ez az egész a cég által forgalmazott termékek világához, mivel valószínűleg a sütemény az utolsó dolog, ami a megtekintést követően a nézőnek eszébe jut.

A következő azt hiszem, különösebb magyarázatot nem igényel, mert ez az egyik legmeghökkentőbb karácsonyi hirdetés, amivel valaha találkoztam. Fegyvert a család minden tagjának a fa alá – a rokonság bizarr mosolya már csak hab a tortán.

Meghökkentő karácsonyi hirdetés

Zsuzsi

A balett szerintem az egyik legkeményebb önkifejezési forma fizikai értelemben. Nagyon tetszik, hogy az Amazon egy ilyen ellentétpárt hozott idén…kütyük, amiktől könnyebb az életed és a balett, amibe beleroppan a tested, miközben a leglégiesebb a mozgásod! És igen…show must go on! Köszi mindent 2020, várunk 2021! 

Neked mi volt a jeled?

A szimbólumok meghatározó részei életünknek, pláne, ha olyan mértékű önazonosságról van szó, mint egy ovis jelnél! A jelképek egyetemesek, ezekkel találkozhatunk álomszimbólumokban, firkákban, gyerekrajzokban, de

Tovább olvasom »

Az Engagement rate

Az Engagement rate az Instagramon jól mutatja, mennyire elkötelezett a célközönségünk a tartalmaink iránt. De mi az a szám? Mennyinél is állunk jól? Hogyan számoljuk

Tovább olvasom »
Szuper, szeretnék konzultációt kérni, hogy megbeszéljük,
miként lesz sikeres a digitális marketingem!
WINDLING – Online marketing stratégia | Márkaépítés | Értékesítés | Eredményes közösségi média stratégiák

Kapcsolat

© 2018 Windling Consulting. Minden jog fenntartva.